Het voorjaar is in volle gang.

De dagen zijn langer en naast de vogeltjes die je in de ochtend hoort fluiten, hoor je ook veel mensen zeggen: ‘Ik zou wel weer eens met hardlopen willen beginnen.’

Nou, dat komt goed uit. Ik ook. Na het rennen van mijn eerste marathon is het tijd om weer aan de slag te gaan en de beentjes te strekken. En daarvoor daag ik jou uit. Laten we in mei samen 1000km gaan hardlopen!

Wat? Ben je van je stoel gevallen bij het horen van 1000km! Wacht, je begrijpt me verkeerd. Je hoeft dit niet in je eentje te lopen. We doen het samen.

Op 1 mei starten we met de Running Challenge: 1 Maand, 1 Team, samen 1000K!

Deze Running Challenge is voor beginnende tot gevorderde lopers, omdat je zelf bepaalt hoeveel je loopt.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar hallo@adventurevirgin.nl en vermeld je hardloopervaring.

Marathon Rotterdam Floor Startvak

"Start met rennen of pak het weer op en verleg je grenzen"

Start met rennen of pak het weer op!

1 mei starten we met de Running Challenge. Met een team van hardlopers (beginnend of gevorderd) gaan we samen de Challenge aan om in 1 maand tijd samen 1000 kilometer te rennen.

Op 1 mei starten we samen met een korte run. Om alvast die eerste kilometers te vreten. Daarna ren je individueel. Of met elkaar als je dat gezellig vindt. Ik organiseer een aantal gezamenlijke trainingsdagen en een Hardloop Clinic voor de juiste techniek (zie hieronder). Om de kilometers te tellen maken we gebruik van een running-app waar we samen als groep in zitten. Zo zien we van elkaar hoeveel we lopen, en of we de 1000 kilometer gaan halen of nog een tandje bij moeten zetten.

Om elkaar tips te geven en elkaar positief te motiveren hebben we een  Running Challenge WhatsApp-groep. De trainingen worden hierin gedeeld en run-afspraken gemaakt.

Op 31 mei sluiten we de Running Challenge gezamenlijk af, dan lopen we samen de overgebleven kilometers. Staan er nog 7 kilometers open dan lopen we 7 kilometer, staan er nog 37 open… Ja, dat laten we ons niet gebeuren natuurlijk.

Inschrijven: 25 euro

Hiervoor krijg je:

  • 5 georganiseerde trainingslopen
  • 1 hardloop clinic i.s.m. atletiekvereniging ciko’66
  • een trainingsschema passend bij jouw niveau
  • groepsmotivatie
  • én heel veel loopplezier

Meld je aan door een mailtje te sturen naar hallo@adventurevirgin.nl en vermeld je hardloopervaring.

Alleen meedoen aan de hardloop clinic? Schrijf je in.

"Op 1 mei starten we met de Running Challenge: 1 Maand, 1 Team, samen 1000K!"

Data Running Challenge

(Je hoeft niet aan alle lopen mee te doen, kijk wat in jouw agenda en bij jouw niveau past. Is er behoefte aan andere afstanden, dan kunnen we dit aanvullen/aanpassen)

Woensdag 1 mei: start Running Challenge. Met avondrun op Posbank om 19:30uur. We zullen een korte loop doen van 5 km in rustig tempo.

Zaterdag 4 mei: duurloop in Nijmegen (locatie wordt in app-groep bekend gemaakt).

Start om 9:30uur, trailrunning 8-10km. Houd er rekening mee dat we door de bossen gaan lopen met aanzienlijke hoogtemeters, dus deze kilometers zijn zwaarder dan op het asfalt.

Zaterdag 11 mei: trailrunning voor beginners in Arnhem (locatie wordt in app-groep bekend gemaakt).

Start om 9:30uur, afstand 5 km. We rennen door bossen met weinig tot nauwelijks hoogtemeters.

Zaterdag 18 mei: Hardloop Clinic, Groot Warsnborn in samenwerking met atletiekvereniging ciko’66. Start om 9:30uur, aansluitend optioneel koffie/thee.

Zaterdag 25 mei: duurloop in Oosterbeek (locatie wordt in app-groep bekend gemaakt.

Start om 9:30uur, trailrunning 8-10km. Houd er rekening mee dat we door de bossen gaan lopen met aanzienlijke hoogtemeters, dus deze kilometers zijn zwaarder dan op het asfalt.

Vrijdag 31 mei: Afsluiten Running Challenge, samen lopen we de resterende kilometers we mikken op 5 -7 kilometer. Middagrun op Posbank. Start om 17:00uur, met daarna een welverdiend biertje.