Koudwatervrees overwinnen.

Stel je eens voor: je wordt ’s ochtends wakker. Je hoort de wind ritselen door de bomen, vogeltjes fluiten, de eenden snateren. In de tent vormt je adem kleine condenswolkjes. Er trekt een rilling door je heen wanneer je de slaapzak openritst. Het is koud. Niet zo gek het is immers februari. Je doet je tentje open en je kijkt uit op een meer. Een meer van zilvergrijs water waar een dun laagje mist overheen hangt. Het meer wordt omzoomd door een bosrand en je ziet de zon langzaam boven de bosrand opkomen en het water kleuren. En dan hoor je mijn stem: “Kom op opstaan, vandaag is dé dag. Vandaag gaan we afrekenen met onze angsten. Vandaag overwinnen we onze koudwatervrees. Trek jullie zwemkleding aan. Dan wagen we de sprong!”

Zaterdagochtend 23 februari overwinnen we onze koudwatervrees. Letterlijk en figuurlijk. Het is klaar met het eeuwige getwijfel en uitstelgedrag. We gaan onze grootste dromen leven! Comfortabel worden met het oncomfortabele! En hoe kan dat nu beter dan je weekend beginnen met een frisse duik in het water. Zeker weten dat je je daarna onoverwinnelijk voelt!

"Vandaag gaan we afrekenen met onze angsten. Vandaag overwinnen we onze koudwatervrees."

Programma.

Programma
Op vrijdagmiddag 22 februari arriveer je op de kleine natuurcamping tussen 16:30 en 18:00 uur (later aankomen kan natuurlijk altijd). Je wordt ontvangen met een warm drankje en een knapperend vuur. We overnachten in tenten, maar er is ook de mogelijkheid om in een Zweedse hut te logeren. Laat even weten of je een eigen tent hebt of dat je er een wilt lenen.

Na zessen wordt de barbecue aangestoken en zullen we rond het kampvuur lekker eten, drinken en sterke verhalen delen. En natuurlijk de hamvraag: waar heb jij koudwatervrees voor?

Na een hopelijk warme nacht, zullen we de volgende ochtend de sprong wagen en onze koudwatervrees overwinnen. Daarna koffie/thee/warme chocomelk en een heerlijk en welverdiend ontbijt rondom het vuur.

Rond 10:30 uur sluiten we af zodat je op tijd weer thuis bent en je met een onoverwinnelijk gevoel aan je weekend kunt beginnen.

Kosten: 40 euro per persoon.

Vergeet niet je zwemkleding mee te nemen!
(paklijst volgt via de mail)

Ga je mee? Neem dan contact met mij op hallo@adventurevirgin.nl

Contact