Ja, ik ga het écht doen!

Big announcement: ik ga een boek schrijven! Is het dat kind nu werkelijk naar haar hoofd gestegen? Ja. En het wordt nog beter, want ik schrijf het boek volledig voor mezelf. En jij mag het lezen. Op 16 maart 2021 word ik 35 en dan geef ik mezelf het grootste cadeau dat er is. Ik laat mijn droom om schrijfster te worden uitkomen.

Ja, ik wil je boek! Houd mij op de hoogte!

* indicates required

"Bereid je voor op een adventure of a lifetime: van Mexico naar Canada, 4.286 kilometer lang, 180 dagen lopen, 3 seizoenen. Leven in en met de natuur. Dat is de PCT."

En waar gaat dat boek dan over?

Het boek zal gaan over mijn belevenissen op de Pacific Crest Trail die ik dit jaar ga lopen. De ontberingen, het genieten, het avontuur. Kan ik een half jaar in de wildernis leven? Kan ik terugkomen bij mijn oerinstinct? Ermee samenvallen? En vooral is het genoeg? Enkel lopen. Leven met de dag. In en met de natuur. Een leven in de wildernis.

Ook vanuit praktisch oogpunt wil ik de reis intensief documenteren. Ik wil de herinneringen koesteren, want 180 dagen op de PCT kan ik simpelweg niet onthouden. Weet ik straks aan het eind nog hoe het begin was?

Maar het boek zal zich niet beperken tot de reis op de PCT zelf. Het zal ook gaan over de reis ernaartoe. Over de altijd aanwezige hunkering naar een ander bestaan. De droom van een groots en meeslepend leven. De prijs die ik daarvoor moest betalen, over afscheid nemen van geborgenheid en het intense liefdesverdriet waar ik momenteel doorheen ga. Over je losmaken van wat hoort, het loslaten van maatschappelijke conventies en je eigen pad durven te kiezen. Wat zeg ik: je eigen pad creëren, want het is verdomd hard werken!

Poeh, wat een zware thema’s, dan zal het ook wel een zwaar boek worden. Tja, als je deze thema’s niet kunt handelen zal het inderdaad een zwaar boek worden. Maar als je je openstelt en met me mee op reis gaat, dan geef ik je graag in inkijkje in mijn hoofd en in mijn leven. En dat alles natuurlijk op z’n typisch Floors beschreven.

"Ik schrijf het boek volledig voor mezelf. En jij mag het lezen. Op 16 maart 2021 word ik 35 en dan geef ik mezelf het grootste cadeau dat er is. Ik laat mijn droom om schrijfster te worden uitkomen."

Verwachte verschijningsdatum:

000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

Jouw hulp nodig!

En jij kunt me helpen om deze droom te realiseren, sterker nog ik heb je hulp nodig. Ik ga dit boek in eigen beheer uitgeven, omdat het mijn droom is en ik daarvoor niet afhankelijk wil zijn van anderen.

Wil je straks mijn boek ontvangen, zet jezelf op de lijst (ZIE HIERONDER). Zo krijg ik inzicht hoeveel mensen mijn boek willen ontvangen en kan ik dit aantal laten drukken. Ontvang eens per kwartaal een update tot het boek gepubliceerd is.

Ja, ik wil je boek! Houd mij op de hoogte!

* indicates required

"Op 3 mei start ik met het avontuur van mijn leven. Een ander leven. Een leven in de wildernis. Volg mijn avontuur op Instagram, Facebook, YouTube en word Patron."