Iedereen kent wel van die kantoren, dat wanneer de zon gaat schijnen de zonwering automatisch naar beneden gaat.

Ik werk veel op dat soort kantoren. Het is daar over het algemeen goed vertoeven: lekker geld verdienen, je krijgt een hele buts aan leuke collega’s cadeau en je hebt vaak ook nog eens uitdagende opdrachten. En toch… Ik ben er klaar mee om mijn leven te slijten achter een laptop op kantoor. Ik wil buiten werken, buiten trainen en buiten spelen. En die drang wordt sterker en sterker.

Na eindeloos prakkiseren en piekeren hoe ik het ontstane gat tussen mijn nieuwe sportieve en avontuurlijke levensstijl en het werken op kantoor kan overbruggen, kwam op de laatste dag van mijn vakantie het antwoord. Ik ga een carrièreswitch maken.

WAT?! Ja, een carrièreswitch. Ik heb het eerder gedaan, toen ik me van handvaardigheid juf liet omscholen tot communicatieadviseur. En ik ga het weer doen.

"Hoe mooi zou het zijn als ik andere mensen kan helpen om hun sportdromen en hun avonturen te realiseren."

Het antwoord ligt in Adventure Virgin.

Want al dat buiten spelen en avonturen beleven is heel leuk, maar ook een tikkeltje egoïstisch. Hoe mooi zou het zijn als ik andere mensen kan helpen om hun sportdromen en hun avonturen te realiseren. Om je spelenderwijs uit je comfortzone te trekken en je te laten ervaren dat eerste keren helemaal niet zo eng zijn. Om het buiten spelen bij bedrijven te stimuleren en te laten zien dat de zon niet de vijand is van productiviteit, maar juist een voorwaarde.

Daarom lanceer ik Adventure Virgin Training. Een persoonlijke aanpak gericht op mindset, voeding en het realiseren van je sportdromen en avonturen middels fysieke training. Voor zowel particulier als bedrijf.

Daarvoor put ik uit mijn eigen ervaring, en ga ik me bijscholen als sportinstructeur en personal trainer. En uiteraard ga ik 10.000 boeken verslinden die alles te maken hebben met sportpsychologie, mindset, voeding, anatomie van het lichaam, effectief trainen en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden? In oktober en november start ik met proeflessen. En in september al met mealprepsessies. Ook zal ik regelmatig bloggen hoe Adventure Virgin Training eruit gaat zien en waarvoor je bij mij moet zijn en waarvoor ook niet.

De blogs als eerste lezen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je niet zo lang wachten en ben je gewoon te nieuwsgierig of ongeduldig (ik ken dat probleem) neem dan contact met me op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.